Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ _- ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

1. Το Δ.Σ. ανακοινώνει προς τα μέλη του Συλλόγου μας και τους αναγνώστες του ιστολογίου μας, ότι αποφασίσθηκε να συμμετάσχουμε στην παροχή βοήθειας προς το Κοινωνικό Παντοπωλείου που έχει συσταθεί και λειτουργεί στον Δήμο Αλιάρτου, με σκοπό την βοήθεια σε συνανθρώπους μας που πραγματικά και αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη. Προς τούτο, παρακαλούνται όσοι από τα μέλη και αναγνώστες μας επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν για τον παραπάνω σκοπό, να φέρουν ότι μπορεί ο καθένας (όπως σφραγισμένες συσκευασίες τροφίμων μακράς διάρκειας, είδη ένδυσης και υπόδησης σε καλή κατάσταση κ.λπ.) στα μέλη του Δ.Σ. που είναι αρμόδια για τη συλλογή της βοήθειας και την παράδοση των ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Αλιάρτου. Η συλλογή των ειδών έχει αρχίσει από την 1η Απριλίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι και την 20 Απριλίου 2013. 

2. Ανακοινώνεται στα μέλη μας και στους αναγνώστες, ότι ο Σύλλογός μας, αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στη δράση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου σχετικά με τον καθαρισμό περιοχών εντός Αλιάρτου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλιάρτου, λοιπούς τοπικούς φορείς και την υποστήριξη του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10:30΄ . Συγκέντρωση στο γραφείο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου στους Κήπους.

3. Ανακοινώνεται στα μέλη μας και στους αναγνώστες ότι, αποφασίσθηκε, ο Σύλλογός μας να λάβει μέρος στη δράση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου με θέμα: "Παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού" που θα γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου στο Γραφείο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου στους Κήπους Αλιάρτου.

                                                                                                                      Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: