Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αλίαρτος 17/10/2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΙ   ΦΙΛΩΝ  ΤΗΣ  ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ   ΒΟΙΩΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΝΟΜΩΝ   <<ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ  >>    ΤΗΛ. 22680 23866

ΠΡΟΣ
Κο ΠΑΠΙΩΤΗ Γεώργιο, κάτ. Λιβαδειάς μέλος  προσ. Δ.Σ. του υπό ίδρυση Μελ/κου Συλλόγου Λιβαδειάς και δια μέσου αυτού και στα λοιπά μέλη του Δ.Σ. και ιδρυτικά μέλη του υπό ίδρυση συλλόγου που τυγχάνει να είναι μέλη του συλλόγου «ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ».

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 67/2018
ΘΕΜΑ:  Έκτακτη πρόσκληση για ενημέρωση  και συζήτηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι μελισσοκόμοι και μέλη του συλλόγου «ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ».
Την 15- 10-2018 πληροφορηθήκαμε ότι κάνετε τις προβλεπόμενες ενέργειες για να ιδρύσετε νέο μελισσοκομικό σύλλογο με έδρα την πόλη της Λιβαδειάς και εδαφική αρμοδιότητα την πρώην επαρχεία Λιβαδειάς, στην οποία ως γνωστόν δραστηριοποιείται ο μελισσοκομικός σύλλογος το «ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ» του οποίου τυγχάνει να είσθε μέλη.
 Κατ΄ αρχήν χαιρετίζουμε την αγωνιστικότητα σας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σας επισημάνουμε ότι με την κίνηση αυτή διασπάται και αποδυναμώνεται η συλλογική έκφραση του κλάδου μας.
Για το λόγο αυτό, και πριν κατατεθεί αρμοδίως ο σχετικός φάκελος, στα πλαίσια της ενότητας, της συλλογικής έκφρασης και δράσης από κοινού, σας καλούμε εκτάκτως, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00, να παρευρεθείτε στην έκτακτη συνέλευση του Δ.Σ. του συλλόγου «ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ» που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Πέτρας Βοιωτίας όπου στεγάζεται ο σύλλογος, για να εκθέσετε τους λόγους για τους οποίους προβήκατε σε αυτή την ενέργεια, προκειμένου κατόπιν συζητήσεως βρεθεί ένας κοινός τόπος προς αποφυγή αυτής της διασπαστικής κίνησης, η οποία όχι μόνο δεν ενισχύει αλλά αποδυναμώνει την φωνή του κλάδου μας.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσελεύσεως την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα ως εναλλακτική ημερομηνία συνάντησης ορίζεται η Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16.30 στον ίδιο χώρο.
Άξιο λόγου να αναφερθεί ότι βάσει του καταστατικού μας, το οποίο σας έχει κοινοποιηθεί ή επιδοθεί κατά την εγγραφή σας, σε συνδυασμό με την ισχύουσα νομοθεσία, για να εγγραφείτε σε άλλο σύλλογο θα πρέπει να λάβετε από το σύλλογο μας, κατόπιν αιτήσεως σας, «βεβαίωση διαγραφής», εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις ταμειακής συνέπειας, ως προς το σύλλογο που είσθε εγγεγραμμένοι ως την ημέρα διαγραφή σας.
Κατόπιν τούτων , στο βωμό της ενότητας και της ενιαίας συλλογικής έκφρασης του κλάδου μας σας καλούμε να αποδεχθείτε την έκτακτη πρόσκληση μας.
Φιλικοί, ανεκτικοί, δεκτικοί σε προτάσεις και προσηνείς στο διάλογο για  μια  ενιαία και ισχυρή φωνή του μελισσοκομικού κλάδου.

                                                                                                        ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                                                                                             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                         Ιουλία Καταλειφού
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Πρόκειται για ανοικτή Έκτακτη συνέλευση Δ.Σ. στην
οποία μπορεί να παραστεί κάθε μέλος του συλλόγου
και να εκφέρει την γνώμη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: