Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΙΤΡ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος μελισσοκόμων και φίλων της μέλισσας Αλιάρτου Βοιωτίας και όμορων Νομών  
« ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΙ »

Ευχαριστεί για ακόμη μια φορά όλους και όλες που παραβρεθήκανε  στην χθεσινή παμ βοιωτική ενημερωτική συνάντηση για την περιβαλλοντική καταστροφή που  συντελείται από την τοποθέτηση των ανεμογεννητριών και των φωτοβολταϊκών .
Ευχαριστούμε:
Ø  Πρωτίστως τους ασχολούμενους με τα κοινά του τόπου, που με την παρουσία τους τίμησαν την συνάντηση,
Ø  τους ομιλητές που «γυμνά» και απροκάλυπτα με γλαφυρότητα και γνώση, εξέθεσαν το όλο θέμα και τα προβλήματα που δημιουργούνται .
Ø  Το star Κεντρικής Ελλάδος για την τηλεοπτική παρουσίαση του προβλήματος.
Ø  Τον Δήμο Αλιάρτου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Δηλώνουμε απερίφραστα και χωρίς κομματικούς η άλλους χρωματισμούς, ότι ο αγώνας ενημέρωσης κλπ, θα συνεχιστεί και θα είμαστε στο πλευρό κάθε ακομμάτιστης  κίνησης πολιτών που παλεύει ενάντια σε κάθε είδους δραστηριότητες που καταστρέφουν το περιβάλλον.
Ένα περιβάλλον που δεν είναι δικό μας. ’’Το έχουμε νοικιασμένο από τα παιδιά μας’’. Ας τους το παραδώσουμε, αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον όπως το παραλάβαμε, για να αναπνέουν καθαρό αέρα, να πίνουν καθαρό νερό και να χαίρονται τις ομορφιές της φύσης .

Για τα συμπεράσματα της συνάντησης θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση από την
’’ οργανωτική επιτροπή’’ .

Καλούμε τον ’’μελισσόκοσμο’’ και τους απανταχού ενδιαφερόμενους για το περιβάλλον να αγρυπνούν και να δημοσιοποιούν – καταγγέλλουν κάθε ενέργεια που στρέφεται κατά αυτού.

Για την επιτροπή του συλλόγου
Η
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΥ ΙΟΥΛΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: