Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ


Παρά τα προβλήματα που ανέκυψαν την τελευταία στιγμή, το σεμινάριο για τις ασθένειες των μελισσών ολοκληρώθηκε με επιτυχία .
Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκα να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και ευχές  .
Πρώτα στον καθηγητή-ομιλητή  κ. ΠΑΠΑΔΟΛΟΥΛΟ Ηλία  για την υπομονή και επιμονή να μεταλαμπάδευση τις γνώσεις του και την εμπειρία στους μελισσοκόμους.
Όλο το ακροατήριο για τρεις ολόκληρες ώρες παρακολουθούσε με ‘’θρησκευτική ευλάβεια ‘’τον καθηγητή οποίος με ευγλωττία και συνετή γνώση κάλυψε το θεωρητικό σκέλος του σεμιναρίου και στο τέλος ακούραστα και ευγενικά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.
Κατά δεύτερον ευχαριστούμε όλους τους λοιπούς που με διάφορους τρόπους βοήθησαν ώστε να επιλυθούν  τα ανακύψαντα προβλήματα και να ολοκληρωθεί  το σεμινάριο.
Το Δ.Σ. τους  ευχαριστεί όλους Δημόσια ανώνυμα προς αποφυγή παρερμηνειών και ξεχωριστά τον καθένα με προσωπική επικοινωνία.
Τέλος ευχαριστούμε  θερμά τους αγαπητούς συναδέλφους  μελισσοκόμους  για την υποδειγματική στάση που τήρησαν  καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και τους ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.
Η όλη εκδήλωση όπως συνηθίζεται έληξε μετά από δείπνο ’’ρεφενέ’’ των συμμετεχόντων.
                                                       ΓΙΑ ΤΟ Σ.Δ .
                                                               Η
                                                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: